Kompaktni prekidači snage serije MC

Vrijeme čitanja: 1 min

S prekidačima snage serije MC provjereno zadovoljavate sve zahtjeve koje pred vas stavljaju moderne tehnologije. Prekidači nude široko područje podešenja i različite komunikacijske funkcije.

U rasponu od 15A do 2000A dobivate pouzdanu zaštitu a modularnost ovih uređaja pruža sigurnu distribuciju električne energije.

Kompaktni prekidači snage mogu se univerzalno primjenjivati – od malog instalacijskog razdjelnika preko motornog upravljanja ili kombinacijama pokretača motora pa do velikog razdjelnika energije s prekidnom moći do 150kA. Za male raspone snage postoje posebne varijante osjetljive na ispad faze za primjenu “oko motora”.

Zahvaljujući visokoj uporabnoj kategoriji DC-3 ovi prekidači imaju univerzalnu primjenu u uvjetima istosmjernog napona: od fotonapona preko dopunskih baterija do elektromotora istosmjerne struje u reverzibilnom i impulsnom pogonu. Za mreže istosmjerne struje s radnim naponom do 750 V i radnim strujama do 500 A prekidači snage MC-A predstavljaju idealnu zaštitu.

SCHRACK prekidači snage smanjuju troškove, fleksibilni su pri planiranju i jednostavno ih je integrirati u cjelovita rješenja.

Komunikacija za nove mogućnosti

SCHRACK kompaktni prekidači snage sa svojom sposobnošću komunikacije otvaraju nove mogućnosti u distribuciji električne energije i automatizacije. Informacije i dijagnostika mogu biti prikazane na licu mjesta ili poslane u nadređene sustave. Dakle, transparentnost sustava je porasla što skraćuje vrijeme odziva na eventualno potrebne servisne zahvate u kritičnim stanjima. Na taj način sprječavamo kvarove i izbjegavamo skupe zastoje u proizvodnji.

Mnoštvo dodatnog pribora

Ponuda je zaokružena:

  • motornim pogonom za daljinsko pokretanje prekidača,
  • daljinskim isklopnicima,
  • podnaponskim isklopnicima,
  • pomoćnim kontaktima,
  • zakretnim ručicama
  • FI isklopnim relejima
  • pokrovima za zaštitu od dodira

Pribor jednostavno nadograditi s prednje strane. Mjesto za ugradnju je isto kod svih veličina. Pomoćni kontakti i signalni uređaji su kontaktni elementi programa komandnih i signalnih uređaja firme SCHRACK. Dostupni su u varijanti s vijčanim i utičnim stezaljkama. To skraćuje vrijeme montaže i smanjuje troškove. Daljinski i podnaponski isklopnici u kombinaciji s pomoćnim kontaktima za isključivanje u slučaju nužde ili rasterećenja nude elegantna rješenja za široku primjenu. Tehnika priključivanja MC prekidača snage predstavlja fleksibilan odgovor na bilo koji zahtjev instalacije. Svejedno radi li se o bakrenom ili aluminijskom kabelu, bakrenoj traci ili sabirnici – MC nudi odgovarajuće rješenje za bilo koju vrstu priključka. Dodatnim elementima povećava se zaštita od dodira.

Pregled proizvoda

Prekidači snage MC u internet trgovini

Je li vam ovaj tekst pomogao?
Dislike 0
Pogleda: 114