Sklopničke kombinacije

Vrijeme čitanja: 1 min

Općenito

Schrack nudi sklopnike u veličinama i izvedbama koje zadovoljavaju sve vaše zahtjeve. Pored pojedinačnih uređaja nudimo vam i gotove predožičene sklopničke kombinacije –  prema izboru s AC ili DC svitkom.

Prednost sklopničkih kombinacija je da su predožičene i odmah spremne za uporabu dok se pojedinačni sastavni dijelovi savršeno nadograđuju.  Schrack Technik nudi sklopničke kombinacije promjene smjera do 45kW (AC3) i  LSY zvijezda – trokut kombinacije do 110kW. Naše sklopničke kombinacije se mogu prema zahtjevu i samostalno ožičavati jer u programu nudimo sve pojedinačne komponente ovih sklopova.  Molimo da u tom slučaju primjenjujete optimalan pribor.

Područje primjene:

  • Promjena smjera vrtnje
    Promjena smjera vrtnje motora izvodi se promjenom redoslijeda faza, tj. međusobnom zamjenom bilo koja dva priključka motora na trofaznu mrežu.
  • Zvijezda – trokut pokretač
    Da bi se ograničila struja kod upuštanja asinkronog motora pri uključenju namot se spaja u zvijezdu čime se ostvaruje pokretanje reduciranim naponom ( fazni napon > faza – nula).  Nakon ubrzanja elektromotora kada se  pojavi odgovarajuća elektromotorna sila namot se prespoji u trokut i na njega se dovodi linijski napon (faza – faza), koji omogućava motoru postizanje nazivnog momenta uz nazivno klizanje.

Pomoćni sklopnici – predstavljaju idealnu dopunu glavnim sklopnicima.

Instalacijski sklopnici – ispunjavaju sve vaše zahtjeve u područjima automatizacije.

Sklopnici u internet trgovini

Je li vam ovaj tekst pomogao?
Dislike 0
Pogleda: 24