Schrack događanja
0

Dobrodošli u SCHRACK TRAINING CENTER

 

SCHRACK TRAINING CENTAR je zamka za znanje o koje smo se kao pojedinci očešali u prolazu i koje ako se ne zapiše i uhvati za kasnije raspolaganje, odlazi nepovratno u zaborav. Svi ulažemo u svakom trenutku u naše znanje. To je kapital koji nam nitko ne može oduzeti. No trajno i stalno nam ga oduzima upravo zaborav. Što više budemo zapisivanjem spremali i dijelili znanje, toliko ćemo biti međusobno bogatiji i toliko ćemo uloženi kapital vremena moći oploditi.

Platforma je zamišljena kao kombinacija video blog područja i wiki područja.

Svjedoci smo da se katalozi i tehnički listovi i uputstva ne čitaju u praksi. Video zapisom možda uspijemo potaknuti pažnju izravnije nego tehničkim listom. U tehničkom listu sve je jednako teško – u video zapis izvlačimo ono važno – za par minuta gledanja i slušanja.

Elementarno znanje o komponentama se uvijek može pročitati u nekom katalogu. Ono što se u katalogu rjeđe može naći su “kuharice za primjenu”. Upravo tako želimo organizirati naše Wiki područje. Kao priručnik s iskustvima  – koji raste.

Platforma je interaktivna – nadamo se pitanjima, ispravcima, savjetima i prijedlozima…

Platforma je dugo vremena bila interna – samo za naše djelatnike, no znanje nema potrebe ograničavati – zato sada otvaramo platformu prema van.

 

Morate biti prijavljeni da biste objavili komentar.
Vezane objave