Energija

Modul 2000, METALIK i ESO razdjelnici

Modul 2000 razdjelnici služe za ugradnju sklopne i mjerne opreme u zgradarstvu. Upoznat ćete osnovne komponente sustava i čemu iste služe. Pokazali smo  kako profesionalci slažu razdjelnik, ali i kako to rade Schrack djelatnici koji  žele osjetiti proizvod pod prstima i tako savjetom iz osobnog iskustva pružiti pomoć pri kupnji.

Predstavili smo i male kućne razdjelnike serije METALIK i ESO. METALIK su metalni, a ESO su plastični razdjelnici. Obje serije imaju izvedbu za jaku i “slabu” struju. Za izvedbu “slabe” struje  postoji potreban pribor za smještaj telekomunikacijske opreme  i opreme razvoda kućne računalne mreže. Obratite  pažnju koji su ormarići za šuplji, a koji su za puni zid. Na ormariće za šuplji zid norme postavljaju strože zahtjeve i nije općenito dozvoljeno ormarić za puni zid primijeniti u šupljem zidu. Obratno se smije. Iako postoji razlika u nabavnoj cijeni uvijek nabavite i ugradite odgovarajući ormarić prema zidu u koji se ormarić ugrađuje. Mala zarada pri nabavi neodgovarajućeg ormarića može izravno prouzročiti veliku štetu uz odgvornst izvođača ako nešto pođe po zlu i ustanovi se da je u šuplji zid ugrađen neodgovarajuči razdjelnik!

Nemojte biti pre strogi, jer mi nismo ni spretni ni vični odvijaču, ali zato želimo pokazati da su i Modul 2000 kao i nove serije METALIK i ESO ormara rješenje kojim se brzo ovladava. Uvjerite se sami. Pogledajte filmić.

Pogledajte i u web-trgovini:

Pogledajte opširnije tekst na našoj web-stranici o detaljima METALIK i ESO serije.

 

Vezane objave