Energija
2 komentara

Pretvarači frekvencije

SCHRACK TECHNIK u svome prodajnom programu od nedavno ima najnoviju generaciju Lenze pretvarača frekvencije serije i500.

Lenze i500 su pretvarači frekvencije koji služe za upravljanje brzinom vrtnje asinkronim električnim motorima. Na skladištu držimo snage do 11 kW i to u izvedbama s jednofaznim i trofaznim ulazom.

Lenze je renomirana tvrtka za elektromotorne pogone, a naša suradnja traje od daleke 2000 godine. SCHRACK TECHNIK je tako na skladištu držao Lenze 8200 vector i Lenze smd pretvarače frekvencije koje je sada tehnološki zamijenila serija i500. U kratkom predstavljanju osjetite jednostavnost i snagu ovih pretvarača.

Treba reći da sam i sam radio u Lenze-u od 2000. godine kada sam osobno sudjelovao u otvaranju predstavništva u HR, pa sve do 2008. godine kada prelazim u Schrack. Još u tim dalekim godinama Schrack je prepoznao Lenze kao pouzdanog partnera za pretvarače frekvencije. Kako tada, tako i danas, u tek ponešto izmijenjenim ulogama njegujemo partnerski odnos s tvrtkom Lenze, prateći intenzivno tehnologiju Lenze proizvoda. Posebno nam je drago što Vam, po upitu, možemo ponuditi i pomoć u narudžbi serije pretvarača Lenze 8400 koja podržava i servo motore.

2 komentara. Leave new

  • Možda je trivijalno i podrazumijeva se samo po sebi, ali kako se naručuje U/I modul, da li je on u okviru šifre pretvarača ili se naručuje posebno?

    • Za pretvarače 510 se U/I modul nalazi integriran u sam pretvarač i nemože se niti naručiti posebno!
      Za pretvarače serije 550 se mora naručiti U/I modul posebno.
      Posebno se uvijek naručuje komunikacijska naprava: tastatura usb ili wan modul…

Morate biti prijavljeni da biste objavili komentar.
Vezane objave